Кнопка відліку. Починаємо еру екологічної фурнітури

Чи замилювались ви, що навіть така дрібна річ, як фурнітура на одязі, може відігравати велику роль для екології? Маленькі покращення тягнуть за собою великі наслідки. Тому Reima розпочинає еру екологічної фурнітури. Відтепер кнопки на одязі не мають гальванічного покриття та не містять нікелю. 

Безпечна фурнітура на дитячому одязі

У одязі фінського бренду використовується високоякісна фурнітура УКК, що не містить нікелю та цілком безпечна. Такі нововведення дозволять економити ресурси планети. Відсутність гальванічного покриття зменшує витрати електроенергії та води, виключає викиди важких металів. Відмова від гальванічного покриття дозволить заощадити приблизно 3600кВт/г на 1000 кг металу. Це можна зрівняти з об’ємом електроенергії, що витрачає сім’я за 20 днів. 

Не всім відомо, що фурнітура з вмістом нікелю нерідко стає причиною розвитку алергічної реакції. Позбавитись від такої алергії неможливо – якщо вона є, то може проявлятися на протязі усього життя. Трохи солоний людський піт при контакті з фурнітурою, що містить нікель, вивільняє з матеріалу іони цього металу, які подразнюють шкіру.

Проблема встала настільки гостро, що з 2000 року у ЄС був прийнятий ряд приписів,обмежуючих вміст нікелю у будь-якій фурнітурі, яка контактує зі шкірою. Металеві вироби, що використовуються у одязі Reima, не містять нікелю та відповідають стандартам ЄС, ОЕКО-Тех 100 та REACH

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image