Класичні гумові чоботи чи моделі до щиколоток?

У природи не існує поганої погоди, коли ваші діти взуті в Reima. Адже навіть дощ, сльота і калюжі перетворюються у натхнення для нових дивовижних пригод і відкриттів. І щоб дитячі ноги залишалися сухими, в Reima створили дитячі гумові чоботи двох видів: високі та по щиколотку.

Захист та комфорт

Усі гумові дитячі чобітки Reima не промокають та мають рівень водонепроникності >8 000. Взуття виготовлено з легких матеріалів: синтетики або каучуку. Ноги дитини не втомляться під час активних рухів та залишаться захищеними від води навіть після тривалої прогулянки або гри.

Дитячі гумові чоботи

Підошва у чобіт з вулканізованої гуми міцна і гнучка, що дозволяє легко перекочуватися з пальців на стопу без дискомфорту. Щоб захистити вашу дитину від ковзань і падінь, поверхня підошви має рельєф. Це значно поліпшує зчеплення з мокрими покриттями і ґрунтом.

Усередині взуття – текстильна підкладка. Вона дозволяє залишатися ногам теплими при тривалому перебуванні в калюжі, а ще полегшує самостійне взування для дитині та дозволяє зробити це швидко.

Укорочені чоботи – для прогулянки

Великою популярністю серед покупців користуються укорочені Reima Ankles. Вони відмінно підходять для прогулянок після дощу або для ігор на міських майданчиках. Чоботи виготовлені з водонепроникного синтетичного матеріалу, а підошва - з вулканізованої гуми. Для комфортного визначення розміру в чоботях є зйомні устілки з малюнком Happy Fit. Щоб прогулянки у вечірній час були безпечнішими, взуття доповнено світловідбивними деталями. Вони допомагають водіям завчасно помітити пішохода.

Класичні – для активного відпочинку

Щоб мати змогу щосили бігати по калюжах, подивіться на класичні гумові дитячі чоботи від Reima. Високі халяви дозволяють малюкам бігати, вимірювати глибину майже всіх калюж і при цьому залишатися із сухими ногами. 

Гумові чоботи для дітей

Значно зросте процент позитиву та сонячних фарб під час дитячої гри або прогулянки з чоботами Reima Taika. Ця модель поєднує в собі яскравий дизайн, надійність і технологічність. Reima Taika виготовляються без використання ПВХ: з натурального каучуку. Вони володіють такими ж характеристиками, що й інші моделі наших чобіт: висока водонепроникність, надійне зчеплення з мокрими поверхнями, гнучка і міцна підошва, а також наявність світловідбивних елементів.

Ще один чудовий варіант для прихильників ігор у калюжах – чоботи Reima Ravata. Це високі класичні чоботи з оригінальним дизайном: різнокольоровими крапельками дощу. Їхні верх та підошва виготовлені з синтетичної натуральної гуми. Всередині, як і у всіх моделях, текстильна підкладка, а ще - зручні устілки Happy fit. У Reima Ravata також зручно гуляти вечорами і милуватися з дитиною красою природи, що засинає. Адже вони спеціально доповнені світловідбивними елементами.

Кожна модель укорочених або класичних чобіт Reima - це відмінний вибір. Це надійний помічник для дітей у вивченні світу природи та провідник в веселе дитинство при будь-якій погоді. Вашій дитині вони точно сподобаються!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image