Хай сонце сяє, а не припікає. Аксесуари з UV 50+

Полудневе сонце, що сліпить очі, - не тільки неприємний, але й шкідливий фактор впливу на дитяче здоров’я. Великі дози ультрафіолетового проміння можуть призводити до руйнування кришталика та сітківки ока, запалення шкіри голови та перегріву, що негативно впливає на організм в цілому. 

Тому дитячі сонцезахисні панамикепки й окуляри від Reima - це не просто стильне доповнення до яскравого літнього образу, а й необхідний запобіжний захід під час тривалих прогулянок чи відпочинку на природі. 

Для визначення ступеню захисту від ультрафіолету використовується фактор UV або UPF. Його максимальний показник 50 означає, що час безпечного перебування на сонці в 50 разів більший, ніж без подібного одягу. Для окулярів UV має бути ще вищим і становити 380-400. У той час, як для тіла існують різноманітні креми та лосьйони, голову, вуха та очі найкраще захищають саме аксесуари, які мають лабораторно протестований фактор UV/UPF. 

У новій колекції літніх головних уборів Reima використано органічну бавовну і матеріал із переробленого поліестеру, щоб захистити не лише дитячі маківки, а й навколишній світ. Легкі повітропровідні матеріали та яскраві кольори точно припадуть вам до душі!

Дитячі літні головні убори з захистом від ультрафіолету

Панами для хлопчиків та дівчаток

Універсальна панама Rantsu у розмірах від 46 до 56 з широкими асиметричними полями та зручними зав’язками вже не одне літо б’є рекорди популярності. Уперше виготовлена на 100% з переробленого поліестеру, у персиковому та небесно-блакитному кольорах, вона стане улюбленим головним убором і вашої дитини.

Якщо збираєтеся на пляж, зверніть увагу на панами з водо- та брудовідштовхувальним просоченням, які легко сушити та чистити. Двосторонні моделі Tulikukka та Ukonkello з одного боку оздоблені казковим принтом з колаборації з фінським дизайнером Клаусом Хаапаніємі, а з іншого - однотонні, щоб ви могли доповнити ними будь-який лук. Панами з козирком і захистом шиї Vehka вбережуть від ультрафіолету ще більшу площу шкіри та чудово пасують до купальників з нової колекції.

Сонцезахисні дитячі кепки

Стильна кепка із захистом від UV додасть у гардероб різноманітності та приверне захоплені погляди. Моделі Nata  та Kupuni мають регулюючий ремінець та вентиляційні отвори і виготовлені з органічної бавовни з додаванням 5% еластану для більшого комфорту та зносостійкості. Із принтом чи без, а можливо, обидві? У будь-якому разі, дитині буде зручно та безпечно.

Дитячі сонцезахисні окуляри з поляризацією

Дитячі окуляри з поляризацією

Не забаганка, а необхідність! Сонцезахисні окуляри Reima для дітей сертифіковані за європейським стандартом СE, що підтверджує відповідність вимогам захисту здоров’я, навколишнього середовища та безпеки споживачів. Поляризаційні лінзи мають багатошарову структуру з прозорим поляризаційним фільтром всередині, який блокує відбиті промені, наприклад, від поверхні води чи скляних вітрин. Спостерігати за світом без сліпучих відблисків не лише більш безпечно, а й набагато приємніше. 

Для малюків віком від 0 років рекомендуємо модель Surffi. Виготовлені частково з відновлювальних ресурсів, сонцезахисні окуляри для немовлят мають підтверджений захист від ультрафіолетових променів спектра А і спектра В класу 3, тобто блокують більшість шкідливого світла, пропускаючи лише 18-8%. Вищий ступінь захисту за цією шкалою мають лише екстремально-темні окуляри для альпіністів.

Модель Viksu для дітей від 3 років має три кольори оправи на вибір. В окулярів Viksu зі стильними дзеркальними лінзами клас захисту 2 - вони пропускають від 43% до 18% сонячних променів та чудово впораються з яскравим денним сонцем, не обмежуючи видимість. Рожева та чорні версії більш захищені та менш прозорі, 3 класу.

Школярі від 7 років можуть приміряти Silmille. Стильна унісекс-оправа та поляризаційні лінзи пасуватимуть усім! Такі окуляри згодом можна передати брату, сестрі чи молодшому другу, з турботою про збереження ресурсів планети.

У комплекті до всіх моделей також іде текстильний захисний чохол з карабіном, який допоможе зберігати та перевозити окуляри без проблем.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image