Гумові чоботи Reima – нова колекція!

Коли надворі ллє як з відра, але дитячі (і дорослі) справи не чекають, час діставати гумові чобітки. Адже це єдиний абсолютно водонепроникний вид взуття, із яким не страшні жодні калюжі та тривалі прогулянки під дощем. 

Основні матеріали гумових чобіт для дітей від Reima – гума, синтетичний та натуральний каучук, неопрен (у деяких моделях) та бавовняна або синтетична підкладка. Вони не містять полівінілхлориду (ПВХ), фторвуглецю та не мають швів, через які всередину могла б потрапити вода. Завдяки великій розмірній сітці мами також можуть приміряти наші гумівці та насолоджуватися зливами разом з малечею.

Дитячі гумові чоботи

Завдяки впізнаваному дизайну без зайвих деталей та перевіреній часом функціональності, гумові чоботи стали улюбленцями Reima-родин та невід’ємною частиною лінійки The Originals, що поєднує досвід поколінь та інноваційні технології.

Класична модель Taika 2.0 у новому дизайні має комфортну висоту, щоб стрибати та підіймати бризки, не ризикуючи замочити ноги. Крім однотонних гумових чобітків для хлопчиків та дівчаток, кожного сезону ми пропонуємо моделі Taika 2.0 з принтами, які чудово комбінуються з демісезонним верхнім одягом Reima. Особлива перевага – знімна устілка HappyFit для визначення розміру, адже дітлахам не завжди легко сказати, чи пасує їм взуття.

Гумові чоботи для дітей

Для більш оригінального та вишуканого образу підійдуть укорочені гумові чоботи по щиколотку Anlkes із контрастною гумкою або висока модель з неопреновою халявою Loikaten 2.0. Вони чудово виглядатимуть і в школі, і на прогулянці. Усі моделі водонепроникного взуття Reima оздоблені світловідбивними елементами для безпечного пересування в сутінках.

Обирайте нову пару дитячих гумових чобіт в нашому інтернет-магазині або в офіційних магазинах мережі Reima у Києві, Львові, Одесі, Харкові та Дніпрі. Купити гумові чоботи дітям і бути готовими до будь-якої погоди – чудове рішення!

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image