Грайливий, як видра. Як Reima-малюк досліджує природу

У кожній дитині живе молодий дослідник. Для нього немає нічого прекраснішого, ніж вивчення навколишнього світу у всіх його проявах! Саме тому діти так люблять вирушати в неймовірні пригоди, повзаючи та самостійно перевіряючи місцях, куди складно дістатися.

Так, їх поведінка змушує батьків не на жарт турбуватися, особливо в холодну пору року. Але Reima подбала про те, щоб діти та дорослі були щасливі та спокійні. У наших колекціях ви побачите одяг, що надійно захищає від холоду, вітру, бруду та вологи. У ньому можна сміливо вирушати в неймовірні подорожі, як маленькі та допитливі видри!

Зимові дитячі комбінезони

Для допитливих малюків

Найкращим рішенням для новонароджених та дітей грудного віку стануть зимові конверти-трансформери та комбінезони. Виготовлені з урахуванням особливостей цього періоду моделі забезпечують максимальний комфорт і свободу рухів маленьким мандрівникам.

Комбінезон зимовий Moomin Knytte

Модель Moomin Knytte розрахована на дітей від народження і до дев'яти місяців. Завдяки високому ступеню утеплення, комбінезон здатний витримувати температуру від -10 до -30°C. До переваг моделі відносяться:

  • використання перероблених волокон, виготовлених із ПЕТ-пляшок;
  • водо- і брудовідштовхувальне просочення, що не містить фторвуглецю і безпечне для організму дитини та навколишнього середовища;
  • м'яка та приємна на дотик підкладка, для якої використовувався матеріал jersey;
  • рукави, оснащені підгином;
  • затишний каптур;
  • простота надягання завдяки двом блискавкам;
  • можливість сушити в пральній машині або сушильній шафі.

Конверт-трансформер пуховий Reimatec+ Polarfox

Зимова модель Reimatec+ Polarfox з високим ступенем утеплення. Як утеплювач використовується пух і перо у співвідношенні 60%/40%.

Залежно від віку та активності дитини одяг може бути як просторим спальним мішком, так і повноцінним комбінезоном, що має утеплену задню частину. Модель оснащена двома блискавками, що спрощують надягання, фіксованим капюшоном та еластичними манжетами, що запобігають втраті тепла.

Конверт-трансформер пуховий Tilkkanen

Комбінезон-конверт Tilkkanen із середнім ступенем утеплення розрахований на температуру від 0 до -20°C. За допомогою декількох блискавок зі спального мішка він легко перетворюється на комбінезон, що дозволяє використовувати виріб протягом тривалого часу. Утеплювачі моделі – пух та перо – мають сертифікат відповідності стандарту Responsible Down Standard.

Комбінезон пуховий Reimatec+ Ilomantsi 

Модель Reimatec+ Ilomantsi розроблена для старших дітей віком від дев'яти місяців до трьох років. Представлена ​​у практичних сірому та темно-синьому кольорах, вона відрізняється водонепроникністю та витримує температуру до -30°C.

Як утеплювач використовувалися сертифіковані пух і перо у співвідношенні 80%/20%, у складі підкладки є повторно перероблені волокна. Еластичні манжети та пояс забезпечують щільне прилягання до тіла та зводять до мінімуму втрату тепла. 

Зимові теплі комбінезони для дітей

Для старшого віку

Верхній одяг для малюків, які вже ходять і бігають самостійно, відрізняється яскравими кольорами й оригінальними принтами. Стильний дизайн допоможе дитині полюбити процес одягання, адже встояти перед таким одягом просто неможливо!

Комбінезон зимовий Reimatec Puhuri Pro+

Зимовий комбінезон Reimatec Puhuri Pro+ із середнім ступенем утеплення відрізняється максимальною водонепроникністю. Досягти такого результату дозволяє спеціальне брудо- і водовідштовхувальне покриття та запаяні водонепроникні шви.

У моделі утеплена задня частина, є еластичні манжети та штрипки, які дозволяють малюкові активно досліджувати зовнішній світ і не боятися замерзнути чи забруднитись.

Комбінезон зимовий Reimatec Lappi

Особлива риса моделі Reimatec Lappi – наявність спеціальної системи кнопок Play Layers. Вона дозволяє з'єднувати комбінезон із внутрішніми шарами одягу Reima. 

Також у виробі передбачена можливість регулювати внутрішній обхват талії та знімний капюшон з пухнастим штучним хутром.

Комбінезон зимовий Reimatec Langnes

Модель Reimatec Langnes з абстрактними принтами сподобається маленьким любителям яскравих рішень. У такому комбінезоні буде комфортно за температури до -20°C. Еластичні манжети зі штрипками допоможуть надійно зафіксувати одяг, щоб під час активного дозвілля не довелося постійно його виправляти.

Комбінезон зимовий Reimatec Kurikka

Модель Reimatec Kurikka розрахована на дітей віком від двох до 10 років. У теплому комбінезоні з підсилювальними вставками та світловідбиваючими елементами просто неможливо залишитися непоміченим!

Reima розуміє, як важливо маленькій людині краще пізнати навколишній світ. Ми робимо все можливе, щоб насолоду від процесу дослідження отримували як діти, так і дорослі!