Готуємося до дитячого садочку з Reima та мумі-тролями

Кумедна сімейка мумі-тролів підштовхнула Reima до створення нової колекції під назвою Reima Moomins. У 1952 році історію про них написала Туве Янсон, фінська письменниця шведського походження. В центрі сюжетів «Книги про Мюмлю, Мумі-тролів та Маленьку Мю» — відважні, щирі та такі різні, але всіх їх об’єднує любов до пригод. Стрибати під дощем, довго гуляти в горах чи лісі або насолоджуватися сонечком — мумі-тролі вчать любити життя з усіма його пригодами, досліджувати світ та цінувати усе навколо себе. 

За основу візерунків на одязі в нової колекції Reima Moomins взяті ілюстрації самої Туве Янссон. Чому саме її твори надихнули Reima? Бо мумі-тролі люблять подорожі, пригоди, показують, що таке відважність, вірність, доброта, сім’я та дружба. Саме такі цінності близькі Reima!

Дитячий одяг з мумітролями

Матеріали Reima Moomins: комфорт, тепло та сухість!

З новою колекцією ви зможете поєднувати одяг з принтом, у смужках чи одного кольору — це можливість створити свій особистий стиль для пригод та важливих досліджень! Reima знає, що малеча — найприскіпливіші клієнти, тому слідкує за якістю та безпечністю всіх матеріалів, пошиву та зручністю носіння. 

  • Органічна бавовна, приємна на дотик та така, що добре вбирає вологу, відводячи її від тіла дитини.
  • Тепла, м’яка вовна, що не доставляє дискомфорту, підтримує комфортну температуру та чудово дихає.
  • Перероблені ПЕТ-пляшки, що їх волокно використовується для верхнього одягу як зносостійке та надійне. 
  • Органічна бавовна, легка, тепла та така, що відводить вологу. 
  • Мериносова вовна, що використовується для максимального утеплення.
  • Фліс для підкладу, щоб надати ще більше тепла у морози до -30 градусів Цельсія.

І це не весь перелік, оскільки кожна річ, створена Reima, має унікальний склад та обов’язково враховує екологічні вимоги і захист довкілля від шкідливого впливу.

Верхній одяг: надійний захист під час мумі-досліджень 

В новій колекції є все необхідне, щоб холод та дощ не зупинили маленьких дослідників на шляху до мети. Можна не ховатися від зливи, гуляти під краплями, заглядати у калюжі та навіть стрибати прямо в них, не боячись промочити ніжки! У комбінезона та куртки є зручний відстібний капюшон. 

  • Комбінезон Reimatec Moomin Lyster з переробленими волокнами поліестеру на утеплювачі Fellex. Має спеціальне захисне просочення від бруду та води, посилені вставки на ногах внизу та колінах, еластичні манжети та пояс ззаду.
  • Куртка Moomin Lykta зроблена з тих же матеріалів, що і комбінезон, має дві кишені, що застібаються блискавками та еластичні манжети, щоб рукави можна було закочувати. 
  • Конверт-трансформер для малюків Moomin Dalen має у складі волокна вторинно перероблених ПЕТ-пляшок, що є повністю безпечним. Матеріал підкладки — jersey. Рукави можна зручно підігнути, в наявності дві блискавки майже на всю довжину, що полегшує вдягання. 

А для того, щоб ваш малюк насолоджувався пригодами у будь-яку погоду, зверніть увагу на новинки цього сезону:

  • Комлект для надійного захисту від дощу Moomin Plask, що надійно відхштовхує вологу та бруд і є перепусткою у будь-яку зливу, якщо хочеться пограти під дощем. 
  • Гумові чобітки Magisk Moomin не пропускають вологу, мають чудове зчеплення завдяки спеціальній підошві та знімну устілку Happy Fit. Також на них є спеціальні світловідбиваючі елементи для додаткової безпеки у сутінках та темряві.

Тепер навіть дощ не завадить іграм.

Одяг з мумі-тролями для дітей

Натільний одяг: комфорт та тепло, як в будиночку мумі-троллів

Не менш важливо у прогулянках та відпочинку після них — комфортний одяг, що буде приємним до тіла, не матиме відчутних швів для ніжної дитячої шкіри. Це також враховано в колекції Reima Moomins. Термобілизнавовняні комбінезони з різними малюнками на тему мумі-тролів, світшоти, кардиганибрюки — в асортименті є все, що необхідно для прогулянок, відпочинку та дитячих експедицій! Розмірна сітка дозволяє обрати одяг для дітей будь-якого віку та зросту. 

Про що не радить забувати мумі-мама? Звичайно ж про млинці та шапку! Адже мумі-мама така сама, як і справжня, — турботлива та ніжна. І вона обирає шапку з вовною мериноса Moomin Flinga для максимального тепла або комплект з вовняних рукавичок на флісі Moomin Viska плюс шапки-біні з зав’язками Moomin Yngst.

Тепер, коли ми тепло вдягнулись та почитали книжку про мумі-тролів, можна відправлятися на зустріч пригодам! І вони будуть веселі та приємні, бо поруч буде сім’я і вірні друзі, а це — найбільша цінність, як ми вже знаємо від мумі-тролів!

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image