Функціональні шари – наш секрет комфорту

Наші дивовижні тканини з пухнастим ворсом виготовлені з напрочуд м'якого переробленого поліестеру. Він забезпечує ідеальне додаткове тепло для вашої дитини, але має менший вуглецевий слід, ніж первинний поліестер.

Пухнасті фліси — це дуже стильно. Це зручний і м'який одяг, ідеальний супутник у прохолодну погоду. Використовуйте його самостійно в ясні осінні дні, а взимку — як розкішний пухнастий утеплювач під парку!

Найпухнастіші моделі

Флісовий кардиган Turkki з приємним трикотажем всередині, а також бомбер Samota — це чудові моделі для утеплення у холодну осінь. У другої моделі зверху водовітштовхуюча тканина, що дозволяє носити її як куртку. 

Дитчий натільний одяг

Жилет флісовий Turkis додатково утеплить, якщо куртка легка, але ще не час одягати зимовий одяг. 

Під будь-який верх підійдуть штани Talja з джерсі на зворотному боці. 

Для менших діток рекомендуємо флісовий кардиган TurkkinenMoomin Kramgo — це модель у стилі мумінів, плюшевий кардиган А-силуету. Толстовка Turkikas та кардиган Turilas також чудово утеплять та створять м’якість і комфорт дитині. 

Є навіть рукавички Käpälä, що перекладається з фінської як лапа, і вони дійсно схожі на милі лапки. 

М'яке тепло

Стильний кардиган Iisisti — ще одна модель, яка також стане до вподоби малим дослідникам. Окрім моделі з орнаментом, є однотонні: комбінезон Tarhaan, кардиган Tarpeen, штани Tarvis

Також зверніть увагу на теплі моделі з геометричним орнаментом з в’язаного флісу з м’яким начісуванням — комбінезон Haaveilu, кардиган Haave.

Створюємо комплект 

Беремо велюровий кардиган Vetska чи Letkee, світшот Letkein та вдягаємо з джогерами Letkis, і стильний образ готовий! Ніжні відтінки та приємні кольори роблять цей комплект доречним і на прогулянці, а вдома. Відтінки або підходять тон-в-тон, або підібрані так, щоб стильно поєднуватися, тому всі ці моделі можна комбінувати між собою створюючи свій унікальний лук.

Вони виготовлені з однакового матеріалу — гладенького та м'якого, що ідеально підійде навіть як спортивний костюм.

Кардигани та кофти дитячі

Лонгсліви

Виготовлені з матеріалу Activeknit — надзвичайно приємного,  а також швидковисихаючого, еластичного. Ідеально для школи та активних розваг в демісезон. Для менших пропонуємо модель Kouluun з малюнком спереду. Старшим сподобається модель Koulussa з логотипом і назвою бренду спереду. 

Термобілизна

Обов’язковий шар для прогулянок у холодні дні: термобілизна для демісезону, занять спортом чи прогулянок. Синтетична модель Sportti підійде для осені, але для зимових низьких температур знадобиться модель більш утеплена. 

Найменшим у садочку стане чудовим костюмом для ігор та занять комплект термобілизни Moomin Trivsam. Відводить вологу, дихає, утеплює, шви м’які та не натирають ніжну дитячу шкіру. 

Приавильно підібрані шари — це маст хев для осені, коли вже треба утеплятися. Ваша дитина буде в комфорті та безпеці з нашими моделями Reima.

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image