Фінальний розпродаж сезону: знижки до -50% на безліч товарів

Хочемо порадувати вас в кінці сезону знижками не тільки на зимові речі Reima. Ми багато років радуємо дітлахів та їх батьків стильним і функціональним одягом,  що дозволяє насолоджуватися прогулянками в будь-яку погоду. Це може бути спека дощ сніг ожеледь або вітер —  підберіть відповідний одяг під будь-які умови та сформуйте комфорт для малечі у дослідженні такого великого та цікавого світу навколо. 

Зимові хіти 

Це універсальні стильні зимові моделі, що будуть актуальні ще багато років. Їх також можна і треба передавати молодшим друзям та родичам, щоб вони також оцінили комфорт і функціональність одягу Reima. Таким чином ми разом бережемо планету від зайвого пластика та пропагуємо відповідальне споживання.

Зимовий дитячий одяг зі знижками

  • Пухові куртки Paahto та Porosein розраховані до –20°C, водонепроникні, захищені також від бруду та вітру. Обирайте свій варіант зі стриманих природніх кольорів. Це класичний всім знайомий дизайн, що не обмежує рухи та добре утеплює. 
  • Пуховики Laukaa і Lieto з утепленням, розрахованим до –30 °C. У складі натуральні пух та перо, сертифіковані Responsible Down Standard. 
  • Комбінезон Reimatec Kurikka з водонепроникного матеріалу з захищеними швами, світловідбивними деталями і повністю переробленим утеплювачем. 
  • Гірськолижна куртка  Reimatec+ Kulkija 2.0 з запаяними швами, захищена від вітру та снігу, комфортна для занять зимовими видами спорту та активних прогулянок. Має утеплювач Fellex, чудово дихає. 
  • Гірськолижний комбінезон Reimatec Reach з міцного матеріалу, яскравий та теплий. Має захист від снігу на холошах, еластичні манжети. Ущільнений в місцях потенційно найбільшого тертя. 
  • Гірськолижний напівкомбінезон Reimatec Rehti на підтяжках і куртка Reimatec Laanila зі спеціальними снігозахисними манжетами. 
  • Теплий трикотажний комбінезон з вовною Moomin Delvis, дуже приємний на дотик. Можна носити також вдома. 

Підготовка до весни: демісезонні речі за приємними цінами!

Звертаємо вашу увагу на цікаві демісезонні моделі, що можна встигнути купити за зниженими цінами. Серед них:

  • Взуття: черевики Reimatec Passo 2.0Reimatec Patter 2.0 та Reimatec Wetter 2.0 з водонепроникною вставкою, знімними устілками, гумові чоботи Amfibi, що ідеально доповнять прогулянку по дощу та калюжам, кросівки Luontuu зі зручними устілками Happy Fit, що супроводжують більшу частину взуття Reima. А також кросівки з унікальної колекції, створеної у співпраці з відомою фінською дизайнеркою Мінною Паріккою — снікерси OK Runner і OK з еластичною легкою підошвою. 
  • Куртки на весну та осінь, що не пропускають воду та захищають від вітру — Softshell Koivula, Softshell Kulloo, Softshell Aitoo, Softshell Vantti. Зручні для активних прогулянок, бігу та стрибків. А також комбінезон Softshell Mjosa з ущільненою нижньою частиною. 
  • Комбінезон Reimatec Marte Mid у стилі 70-х із запаяними швами з міцного матеріалу з легким утепленням до –10°C. 
  • Комплект для дощової погоди Tihku: не промокає, всі шви проклеєні, підтяжки та талія регулюються.
  • Кардиган з флісу Haave та світшот Vaanii — чудові варіанти проміжкових шарів або для носіння в приміщенні. 

Дитячий демісезонний одяг зі знижками

У всіх моделей є різні варіанти кольору та візерунків — завжди уточнюйте, які є в наявності, щоб обрати саме те, що хочеться. 

І до літа недалеко: чекаємо тепло!

Саме час підготуватися до спеки майбутнього літа і придбати одяг зі знижками. Літні розваги чекаємо з нетерпінням та підбираємо літній гардероб для прогулянок та купання.

  • Купальник Korfu, плавки Simmari, шорти для плавання Papaija Akva та комбінезони Atlantti, Vesihiisi, Polskii, логнсливи для плавання KroolausSukeltaja з УФ-фільтром 50+ захисту SunProof. Швидко сохнуть, мають яскравий дизайн та обов’язково знадобляться у басейні чи на пляжі. Те, що треба, для ніжної дитячої шкіри влітку!
  • Доповніть образ легкими сандаліями Hiekalla для активних рухів. Зверніть увагу, що вони мають світловідбивні деталі для більшої безпеки ввечері та у сутінках. 

Це чудова можливість придбати надійний одяг для ваших малюків, щоб вони могли зручно та комфортно бігати, стрибати, грати, розважатись та відчувати комфорт у будь-яких умовах.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image