Еластичний одяг для зимових видів спорту

Лижний спорт та сноубординг з кожним роком підкорюють серця дедалі більшої кількості дітей. Активний зимовий відпочинок стає невід'ємним елементом різдвяних канікул, що дозволяє залишатися в тонусі та дарує яскраві враження.

Запорука успішного підкорення снігових вершин – правильно підібраний гірськолижний одяг. Комбінезони, куртки, штани та аксесуари мають надійно захищати від морозу, снігу та вітру, при цьому забезпечуючи повну свободу рухів. Reima пропонує іноваційні рішення, які не лише припадуть до душі дітям, а й збережуть природу для майбутніх поколінь!

Гірськолижний одяг для дітей

З турботою про природу

Бережливе ставлення до екології — важливий соціальний тренд, який останніми роками стає дедалі актуальнішим. Reima підтримує його та активно трансформує виробництво, роблячи процеси виготовлення одягу, взуття та аксесуарів більш екологічними.

До переваг моделей нашої гірськолижної колекції відносяться:

  • зносостійкість. Збільшуючи кількість власників, яким прослужить одяг, ми суттєво знижуємо екологічне навантаження;
  • використання інноваційних матеріалів та утеплювачів з перероблених волокон;
  • брудо- та водовідштовхувальні властивості без використання фторвуглецю. Такий одяг вимагає більш рідких прань і допомагає знизити витрати води, електроенергії та миючих засобів.

Вибираючи для активного зимового відпочинку гірськолижні комбінезони, куртки та штани Reima, ви робите важливий внесок у збереження зим для наших дітей.

Сніг – рідна стихія!

Одяг із водонепроникних дихаючих матеріалів – найкраще рішення для підкорення гірських схилів. Одним із найпопулярніших рішень серед дітей та батьків стала гірськолижна куртка Kierinki. Вона приваблює такими особливостями:

  • екологічне водо- та брудовідштовхувальне просочення у поєднанні з водонепроникним дихаючим матеріалом та внутрішнім вітрозахисним клапаном роблять модель комфортною для використання в будь-яких погодних умовах;
  • утеплювач PrimaLoft®, повністю виготовлений з переробленого матеріалу та відповідний стандарту bluesign®, забезпечує дитині комфорт за температури до -20°C;
  • знімний капюшон з гладкою підкладкою та захисним водонепроникним дихаючим матеріалом із перероблених волокон;
  • можливість регулювання манжет та подолу для надійного захисту від снігу;
  • внутрішній нагрудний та захисні зовнішні кишені на блискавці.

Чудовим доповненням до цієї куртки стануть практичні гірськолижні штани з нагрудником Rehti. На перший погляд вони відрізняються простотою, але насправді мають безліч дрібних деталей, що забезпечують максимальний комфорт юних лижників і сноубордистів:

  • гладка підкладка з повторно перероблених волокон, додаткова підкладка з поліестерового трикотажу з начосом, що знаходиться вище за талію і на задній частині;
  • висока талія на резинці із можливістю регулювання;
  • водонепроникний дихаючий матеріал з надміцними ділянками в області колін, спеціальним захистом від снігу та запаяними нижніми швами;
  • місткі кишені з клапанами та на блискавці;
  • світловідбивні елементи.

Дитячий гірськолижний одяг

Інші гірськолижні моделі

Серед інших розробок гірськолижної колекції Reima:

Моделі представлені в різних дизайнах і забарвленнях, що дозволяє підібрати не тільки зручний, але і варіант, що сподобався зовні, для кожної дитини.

Аксесуари для максимального комфорту

Якщо ви плануєте всією сім'єю вирушати на гірськолижний курорт, обов'язково подбайте про повний комплект додаткових аксесуарів. Серед них:

  • гірськолижні рукавиці Reimatec Snoukka, рукавички Reimatec Viggu. Моделі з водонепроникних матеріалів з брудо- та водовідштовхувальним просоченням оснащені суцільною підкладкою з м'якого теплого флісу, утеплювачем PrimaLoft®. Додатково моделі мають кишеню на блискавці для лижного пропуску та допоміжних елементів;
  • гірськолижні шкарпетки Frotee, Suksee, Skiday. Моделі виготовлені з м'якого теплого матеріалу, які особливо приємні на дотик із внутрішньої сторони. Для міцності та підвищення теплоізоляції присутні накладки на великих пальцях, ступнях та кісточках. Шерсть забезпечує ефективну терморегуляцію, вона швидко сохне і добре зберігає тепло;
  • термобілизна Thermolite Lani. Комфортна модель з м'якого затишного матеріалу Thermolite® ефективно відводить вологу та зберігає шкіру сухою. Досягти максимального комфорту допомагають м'які плоскі шви, подовжений поділ та еластична талія.

Гірськолижна колекція Reima – це різноманітність рішень для дівчаток і хлопчиків будь-якого віку. Комфортні інноваційні розробки стануть найкращим варіантом активного зимового відпочинку. Стильні моделі забезпечать максимальну свободу рухів та дозволять зберегти природу для наступних поколінь.