Екологічні рішення Reimatec з переробленого та єдиного матеріалу

Турбота про екологію — важливий соціальний тренд, який з кожним роком слідує все більше виробників. Reima – одна з перших компаній, яка розпочала активне виготовлення одягу з єдиного та переробленого матеріалу. Вони використовуються в багатьох наших колекціях, забезпечуючи дитині комфорт та одночасно знижуючи екологічне навантаження.

Переваги єдиного та переробленого матеріалу

  • Надійний захист від морозів, вітру, підвищеної вологості за збереження високого рівня повітропровідності.
  • Зносостійкість, що дозволяє використовувати одяг Reima кільком поколінням.
  • Екологічність та можливість повторної переробки матеріалу після виходу виробів з ладу з подальшим використанням при виробництві нових моделей.
  • Стильний зовнішній вигляд виробів та різноманітність дизайнерських рішень з урахуванням статі та віку дітей.

Одяг для дітей із екологічних матеріалів

Види єдиного та переробленого матеріалу Reima

Reimatec Eco

Екологічний єдиний матеріал на 100% складається з поліестеру, покритого за допомогою поліестерового ламінування. Завдяки такому складу він повністю готовий до подальшої переробки.

Серед переваг матеріалу:

  • вітронепроникність;
  • повітропровідність – 8000 г/м²/24год;
  • високий рівень водонепроникності – понад 10 000мм;
  • утеплювач Reima Flex 140 г/м², що розрахований на температуру від 0 до -20°C;
  • зносостійкість – 15 000 циклів Мартиндейла.

Однією з моделей, що виготовляється з цього матеріалу, є зимова куртка Reimatec+ Kulkija. Модель зі стьобаною підкладкою та запаяними водонепроникними швами покрита екологічним водо- та брудовідштовхувальним просоченням. Вона дозволяє дитині комфортно почуватися при температурі до -20 ° C і після виходу з ладу підлягає переробці.

Reimatec stretch recycled

Матеріал із 100% переробленого поліестеру покритий ламінованою мембраною із ПУ. Він сертифікований згідно Oeko-Tex 100, клас II і має такі характеристики:

  • водонепроникність – 10 000 мм;
  • зносостійкість – 20 000 циклів Мартиндейла;
  • повітропроникність – 8 000 г/м²/24год.

Матеріал використовується при виробництві пуховика Reimatec + Vanttaus. Модель із високим ступенем утеплення розрахована на температуру від -10 до -30°C. Як утеплювач застосовується пух і перо у співвідношенні 60% на 40%, які відповідають вимогам стандарту Responsible Down Standard.

Також із цього переробленого матеріалу виробляється пуховик Reimatec+ Vaattunki, що належить до категорії гірськолижного одягу.

Reimatec light recycled

У складі легкого та еластичного матеріалу – 61% переробленого та 39% звичайного поліестеру. Він має щільність 155г/м² і зверху покритий мембраною, що ламінує, з ПУ.

Матеріал сертифікований згідно з Oeko-Tex 100, клас II, має:

  • водонепроникність – 15 000 мм;
  • зносостійкість – 25 000 циклів Мартиндейла;
  • повітропроникність – 12 000 г/м²/24год.

Матеріал використовується при виробництві гірськолижних курток Saivaara та Kierinki. Моделі із середнім ступенем утеплення призначені для використання при температурі від 0 до -20°C, покриті водо- та брудовідштовхувальним екологічним просоченням. Куртки надійно захищають дитину від попадання снігу під одяг завдяки наявності снігозахисної манжети на місці їхнього з'єднання з гірськолижними брюками.

Екологічні матеріали у дитячому одязі

Reimatec poplin recycled 

Еластична поплінна містить у складі 50% перероблених волокон і 50% поліестеру, зверху матеріал покриває ламінована мембрана з ПУ. Його щільність становить 160г/м².

Матеріал сертифікований згідно Oeko-Tex 100, клас I, сертифікат за стандартом GRS та має такі характеристики:

  • водонепроникність – 8 000 мм;
  • зносостійкість – 25 000 циклів Мартиндейла;
  • повітропроникність – 9 000 г/м²/24год.

Один із прикладів виробів Reima, які виробляються з інноваційного попліну, – демісезонні штани Reimatec Konsti. Спеціальний крій, розрахований на дівчаток, та передбачає можливість регулювання обхвату талії та ширини манжетів. Завдяки брудо- та водовідштовхувальному просоченню, що не містить фторвуглецю, такі штани стають оптимальним рішенням для активних прогулянок навіть у дощову погоду.

Також з цього матеріалу виготовляються зимові штани Reimatec Sild, демісезонна модель Kunto, куртки Reimatec Symppis та варіант 3-в-1 Reimatec Syddi.

Reimatec Eco з підвищеною щільністю

Екологічний єдиний матеріал на 100% складається з поліестеру та покритий поліестеровим ламінуванням. Він повністю підготовлений до подальшої переробки та трансформації у сировину для нових моделей.

Щільність матеріалу складає 190 г/м2. Він сертифікований згідно стандарту Oeko-Tex 100, клас I і має такі особливості:

  • водонепроникність – 10 000 мм;
  • зносостійкість – 25 000 циклів Мартиндейла;
  • повітропроникність – 8 000 г/м²/24год.

Матеріал можна зустріти в таких моделях Reima, як демісезонні куртки Reimatec+ Muutun та Reimatec+ Jatkuu. Вироби без утеплювача призначені для експлуатації при позитивних температурах, оснащені кишенями, капюшоном, що відстібається, і манжетами з можливістю регулювання.

Єдиний (або мономатеріал) і матеріали з перероблених волокон представлені в багатьох моделях верхнього та натільного одягу Reima. Вони набувають все більшої популярності завдяки підвищенню усвідомленості суспільства у питаннях екологічної ситуації. Збереження природи для майбутніх поколінь – складне завдання, але використання представлених матеріалів у виробництві одягу є одним із важливих кроків на шляху досягнення мети.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image