Екологічна якість. Чотири м'які матеріали Reima з переробленого поліестеру

Важлива складова організації виробництва одягу Reima — турбота про навколишнє середовище. Ми прагнемо максимально зберегти природні ресурси планети для майбутніх поколінь. Саме тому ми приділяємо особливу увагу використанню органічних матеріалів та процесу переробки, який дозволяє досягти фантастичних результатів. Яскравим прикладом цього є м'які матеріали з переробленого поліестеру.

Як пластик перетворюється на зігріваючий флісовий комбінезон?

Щодня люди використовують безліч ПЕТ-пляшок. Вони зручні, компактні, міцні, дозволяють легко переносити різні напої. Але без правильної переробки ПЕТ-пляшки стають небезпечними для планети. Коли ми просто викидаємо їх, це призводить до збільшення обсягів відходів на полігонах та потрапляння поліетилентерефталату до навколишнього середовища. Водночас грамотно організований рециклінг дозволяє запобігти екологічній катастрофі та зберегти ресурси у вигляді сировини для подальшого виробництва.

Дитячий одяг із переробленого поліестеру

Reima використовує унікальну систему переробки. Вона дозволяє перетворити щільний пластик на м'яке волокно, яке використовується для виготовлення трикотажного одягу. До переваг переробленого поліестеру, який ми активно використовуємо у виробництві одягу для дітей усіх вікових категорій, належать:

  • легкість, комфорт;
  • ефективне збереження тепла;
  • простота у догляді;
  • безпека для довкілля.

Особливості переробленого поліестеру Reima

Трикотаж, для виробництва якого використовували ПЕТ-пляшки, візуально нічим не відрізняється від звичайного матеріалу. Він легкий, приємний на дотик, гіпоалергенний. 

Спеціальна технологія робить перероблений поліестер матеріалом, який добре зберігає тепло. Для цього два шари розділені особливим переплетенням, в якому надійно утримується повітря.

Різноманітність моделей та матеріалів Reima з переробленого поліестеру

З кожним роком популярність виробів із перероблених матеріалів зростає. Зокрема багато в чому це заслуга активної соціальної позиції Reima. Ми регулярно розширюємо асортимент одягу, у виробництві якого використовується перероблений поліестер. Далі пропонуємо до вашої уваги кілька популярних моделей із волокон, що пройшли процедуру переробки.

Rec PES knit fleece 

Комфортний повсякденний комбінезон Tahti або Myytti виготовлений з м'якого флісового меланжевого трикотажу, в основі якого — перероблений поліестер 310 г/м2. Це підтверджується відповідним сертифікатом якості. Зовнішній виріб не відрізнити від звичайного одягу з флісу.

Комбінезони мають усі переваги зігріваючого осінньо-зимового одягу:

  • забезпечують терморегуляцію та вологовідведення;
  • гарантують зручність використання завдяки еластичності;
  • приємнимі на дотик.

Моделі мають еластичний комір, манжети на рукавах та брючинах, довгу блискавку, що спрощує процес одягання.

Recycled PES spacer

У складі моделі худі Toimekas або світшота Silitys — підкладка з переробленого поліестеру 230 г/м2. Використання Recycled PES spacer підтверджує сертифікат якості. Вони стануть оптимальним варіантом для повсякденного гардеробу дітей середнього та старшого віку. Матеріал цих моделей:

  • відводить надмірну вологу;
  • зберігає тепло;
  • абсолютно безпечний та екологічний.

Одяг для дітей із переробленого пластику

Soft brushed rec PES jersey 

М'який джемпер Ladulle з начосом із переробленого поліестеру 225 г/м2. Виріб подобається дітям та їхнім батькам завдяки таким особливостям:

  • м'який матеріал, який добре тягнеться та зберігає первісну форму довгий час;
  • двостороннє начісування, що забезпечує збереження тепла;
  • пласкі шви;
  • універсальний прямий крій;
  • зручна блискавка, що розташована спереду.

Recycled functional brushed

Зимовий кардиган Toimiva або комбінезон Oloisa виготовлений з матеріалу Recycled functional brushed з начосом 255 г/м2. Завдяки щільному, еластичному, м'якому матеріалу забезпечується ефективне відведення вологи від шкіри та терморегуляція.

Комфортний кардиган має бічні кишені, блискавку по всій довжині виробу з обов'язковим захистом підборіддя. Він стане найкращим базовим одягом у зимовий період і надійно захистить дитину від підвищеної вологості, вітру та холоду під час прогулянок.

Ще більше чудових зручних та екологічних моделей ви знайдете у нашому каталозі.

М'які матеріали Reima, виготовлені з переробленого поліестеру, створені з турботою про навколишнє середовище. Такий одяг — найкраща інвестиція в майбутнє, в якому доведеться жити вашим дітям. Впевнені, у широкому асортименті виробів із перероблених волокон ви зможете підібрати відповідні моделі для повсякденного гардеробу дитини.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image