Для міста й пляжу: гід сандаліями Reima

Неможливо уявити літо, сповнене щасливих спогадів, без сандалій. Відкрите взуття на гнучкій підошві – це справжній символ канікул, коли ніщо не обтяжує і кожен день може здивувати. Тому в новій колекції Reima додала ще більше моделей дитячих сандалій, із відкритим та закритим носком, на липучках та еластичній шнурівці, ще й у розмірній сітці від 20 до 40 розміру!

Мої перші сандалії

Для малюків особливо важливий анатомічно правильний дизайн взуття, легка, але надійна фіксація та захищений носок. Закриті сандалії Lomalla мають носок і п’ятку, комбіновану підошву з гуми та ЕВА, текстильний верх та підкладку. Завдяки привабливому універсальному дизайну, вони пасуватимуть до будь-якої нагоди. Поєднання еластичної шнурівки та застібки-липучки дозволяє відрегулювати розмір і не перемайтися, що взуття зісковзне з маленької ніжки в незручний момент. 

Якщо надаєте перевагу відкритим моделям, приміряйте сандалії для хлопчиків та дівчаток Bungee. Вони мають застібку на липучці з двома точками кріплення, гнучку ЕВА-підошву та підходять для машинного прання на делікатному режимі, тож будь-які пустощі дозволені! 

Дитячі сандалії

Повсякденні сандалії на будь-який смак

Оскільки сандалії для дітей – це всього лише компроміс, щоб не ходити у спеку босоніж, дизайн наших моделей мінімалістичний. Адже чим менше деталей, тим більше пригод! Сандалії Ratas вже стали справжньою класикою в асортименті Reima. Синій або червоний з білим – традиційне “морське” поєднання кольорів. Завдяки застібці-липучці у задній частині сандалій, їх ще легше припасувати до ноги. А підсилювачі з ТЕП на підошві дозволяють уникнути ковзання на вологих поверхнях. Сандалії Minsa 2.0 мають меншу вагу за рахунок пласкої підошви з ЕВА та ширшу палітру кольорів. У них також є можливість регулювати посадку з усіх боків. Юні туристи оцінять модель Hiekalla із закритим носком на еластичній шнурівці. Комбінована підошва з ЕВА та термопластичної гуми добре впорається з довгими пішими прогулянками.

Сандалії для дітей

Природне відчуття

У цьому сезоні Reima також пропонує дитяче літнє взуття у стилі Barefoot із широкою колодкою, що дає більше вільного місця для пальців, та підошвою без підвищення для природного розміщення стопи. Це позитивно впливає на здоров’я та комфорт дитячих ніг. Такі сандалії для дітей зручні, як домашні капці, проте також мають ряд функціональних переваг для довгих літніх днів.

Яскраві закриті сандалії Rantaan 2.0 Toddler від 22 до 30 розміру та Rantaan 2.0 Junior від 31 до 40 розміру оздоблені дихаючим текстильним верхом зі спеціальною фактурою, гумовим захистом носка та знімними устілками HappyFit для легкого підбору розміру. Коли плануєте водні розваги, взувайте сандалії Koralli з неопреновим верхом та закритим носком. Вони також чудово підійдуть для басейну або садочку, бо швидко сохнуть і за ними легко доглядати. Для затятих пляжників найкращий вибір – дитячі аквакапці Lean Toddler та Lean Junior. Це спеціальне закрите взуття з легких матеріалів, що дихає, блокує ультрафіолет і швидко сохне. Підошва має надійне зчеплення з поверхнею та захищає дитячі стопи від неприємних сюрпризів, схованих у піску або під водою – адже в ньому можна плавати, не знімаючи. Принтовані моделі чудово поєднуються з купальними костюмами з лінійки Reima SunProof. Ми подбали й про гігієнічність, тому аквакапці для дітей можна прати в машинці.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image