Дівчата на чатах: зимові куртки для активних і чарівних

Більшість кольорів та фасонів дитячого верхнього одягу від Reima універсальні. Проте, ми добре розуміємо, що маленьким дослідницям та їх батькам часом до душі приталений крій і яскраві візерунки. Тому пропонуємо вам добірку зимових курток для дівчаток, що поєднують тендітність і функціональність.

З принтами на “ти”

Взимку так не вистачає тепла та яскравих барв! Та на функціональних куртках Reimatec для дівчат розквітають квіти, пурхають пташки та ховаються між дерев полохливі лісові мешканці. 

Зимові куртки для дівчат

Зимові куртки Kuhmoinen, Toki й Taho виготовлені зі зносостійкого матеріалу Taslan Pro BS GRS з вмістом переробленого волокна 52%, сертифікованого за глобальним стандартом вторинної переробки. Утеплювач Fellex® Soft Comfort Eco щільністю 160 г/м² схвалений стандартом bluesign® та зігріє малечу навіть при -20°C. Куртки добре дихають та здатні витримати тиск водяного стовпчика висотою 10 000 мм. Безпечний знімний каптур, регульована талія та еластичні манжети не обмежують рух, та надійно захищають від потрапляння всередину снігу.

Куртка для дівчинки Reimatec Muhvi є нашим фаворитом вже не перший зимовий сезон. Усі її шви герметичні та водонепроникні. Каптур оздоблений привабливим штучним хутром. За бажанням куртку можна пристібнути до проміжного шару за допомогою кнопок Play Layers для більш легкого вдягання. Зовнішня мембрана Reimatec BS GRS з брудо- та водовідштовхувальним просоченням без вмісту фторвуглеців BIONIC-FINISH®ECO є екологічною та простою в догляді. Дві сніжинки на етикетці позначають середній ступінь утеплення – рекомендовано до -20°C.

Reimatec Kiela – модель зимової куртки для дівчат, що прикрашена силуетами волелюбних перелітних птахів. Вона відрізняється особливою еластичністю. Мембрана Reimatec stretch GRS та утеплювач Fellex® Flex Eco щільністю 200 г/м² – це легкість, гнучкість та максимальний ступінь утеплення. Додайте вовняну туніку, аксесуари та рушайте на прогулянку засніженими вулицями міст!

Дитяча зимова куртка для дівчинки

Маленьким мешканкам міста також припаде до душі елегантна парка Reimatec Systeri в класичному стилі. Водо- та вітронепроникна, повітропровідна, зносостійка, оздоблена світловідбивними елементами – вона підійде для будь-яких забав і подбає про безпеку та комфорт дитини. Штучне хутро можна відстібнути від каптуру, а в нагрудній кишені (від 116 розміру) зручно зберігати дівочі дрібнички.

Довгі куртки для довгих прогулянок

Подовжені моделі зимових курток дарують дівчаткам додатковий захист. В магазинах Reima маємо моделі на будь-який смак та з різними функціональними особливостями. Вони представлені у розмірах до 164 см зросту, тому підійдуть і старшокласницям, і мініатюрним мамам.

У зимовому пальто Siemaus ми використали технологію Coffee bean для підвищення теплоізоляційних, антистатичних та антибактеріальних властивостей мембрани. Штучне хутро на каптурі захистить обличчя від подувів холодного вітру. Руки можна сховати у зручні бічні кишені. Завдяки гладенькій підкладці з переробленого волокна куртку легко надягати та знімати. А інноваційний утеплювач Fellex® Ecofill імітує структуру натурального пуху та виготовлений на 100% із вторинного поліестеру.

Зимове пальто дитяче для дівчинки

Новинка сезону – куртка Vaanila має більш спортивний крій та виготовлена з полегшеного матеріалу Dobby GRS. За водо- та брудовідштовхувальні властивості цієї зимової куртки відповідає безпечне просочення Teflon EcoEliteTM.

Якщо ви надаєте перевагу зимовому верхньому одягу з натуральним утеплювачем, зверніть увагу на подовжені пуховики Reima для дівчат. Модель пуховика Loimaa має схожі характеристики з попередньою курткою, проте утеплена пухом і пером у співвідношенні 60% на 40%. 

Особливої уваги заслуговує пуховик для дівчат Meilahti, який не лише містить аж 80% пуху, отриманого з дотриманням стандартів гуманного ставлення до водоплавних птахів, але й приваблює складними мерехтливими відтінками. Та це не просто гарне кольорове рішення для маленьких модниць – матеріал пофарбований за технологією Solution dyed, що зменшує кількість викидів CO2, знижує споживання енергії та допомагає економити воду.