Дитяче взуття та аксесуари для пляжного відпочинку

Пляж для дітей – це, перш за все, активний відпочинок. Щоб рухливі ігри біля водойм були безпечними, треба підібрати дитині правильні взуття та аксесуари. 

Для улюблених ніжок

Коли на вулиці занадто жарко, хочеться бігати босоніж. Але якщо такої можливості немає, на допомогу прийдуть зручні сандалі Reima Ratas. Верх виготовлений з текстилю, який не натирає шкіру. Нижня частина – з легкого, майже невагомого матеріалу EVA. Для кращої фіксації на нозі сандалі мають подвійну застібку з липучкою. 

Дитячі сонцезахисті аксессуари

Легкі шльопанці та в’єтнамки стануть у нагоді під час відпочинку біля басейну. Їхня підошва виготовлена з матеріалу EVA, який не нагрівається та не тоне у воді. Саме тому малюк може купатися в них та не хвилюватися, що загубить взуття. У нашому каталозі представлені в’єтнамки та шльопанці з текстильним верхом  (Plagen JrPlagen) та синтетичним (Silota). Всі ці моделі не потребують особливого догляду, їх можна прати у машинці. 

Для відпочинку, плавання чи бігу по теплому піску або камінню підійде гідровзуття. Ці закриті капці повторюють форму ноги. Верх виготовлений з дихаючого та безпечного для здоров'я матеріалу. П’ятка і носок додатково захищені посиленою вставкою. Підошва виготовлена ​​з еластичної термогуми, яка твердо тримає ногу на слизькій поверхні. Гідровзуття надійно сидить на нозі, тому його неможливо загубити при плаванні або раптовій хвилі.

Для захисту голови

Головний убір – мастхев для дітей. Панами та кепки захищають не тільки від перегріву, але й від шкідливої дії УФ-променів. Усі пляжні головні убори Reima виготовляються з матеріалу SunProof з фактором захисту 50+ та максимальним рівнем повітропроникності. Моделі TurtleAlohaTropiskOctopus розроблені з козирком , а ззаду мають відворот для прикриття шиї дитини. Панами створені в яскравій, приємній оку кольоровій гамі. Ви можете підібрати однотонний головний убір або з візерунком. Наприклад, в цьому сезоні популярні малюнки з південними апельсинами та соковитою кропивою. 

Солнцезахисті аксесуари для дітей

Класичні панамки Reima також виготовлені з матеріалу SunProof із водо- і брудовідштовхувальним просоченням. Дизайн капелюхів розроблений з умовами захисту шиї дитини. Це особливо актуально, коли малюк будує замки або шукає камінці, бо сидить навприсядки та максимально відкриває шию сонцю. Спеціальні отвори, зроблені лазером з обох боків, покращують вентиляцію. Всі панами без підкладки – це потрібно, щоб не створювати перешкоди для проникнення повітря. Модель Tropical доповнена зав'язками. Вони не дозволяють панамі злетіти від пориву вітру або при активних іграх.

Захист очей

Природна стійкість очей до світла розвивається тільки у віці десь до 25 років. Без належного захисту УФ-промені можуть серйозно пошкодити зір дитини. Яскраве сонце може викликати пошкодження кришталика, сітківки і поверхні ока. Сонцезахисні окуляри необхідні в сонячну погоду, але особливо вони важливі під час перебування біля води.

В каталозі ви можете підібрати моделі для хлопчиків та дівчат віком від 2 років. Всі окуляри Reima сертифіковані та мають захист від ультрафіолетових променів спектрів А та В класу 50. Завдяки зйомному ремінцю, окуляри надійно сидять та не загубляться. В комплекті з ними йде сумка-чохол для транспортування та зберігання аксесуару. 

Взуття та аксесуари для дітей з захистом від сонця

М’які обійми

Після веселих плескань у воді або коли подує свіжий морський вітерець, стане в нагоді м’який та плюшевий одяг з меланжевого трикотажу. Футболки, шорти, комбінезони та плаття мають захист від ультрафіолетових променів, приємні до шкіри та «дихають», пропускаючи вологу зсередини. Через яскравий та стильний дизайн такі речі гармонують з іншими предметами пляжного гардеробу.  

Бажаємо комфортного та безпечного відпочинку на пляжі або біля басейну разом з Reima!