Деталі, що відбивають світлло, рятують життя

Як подбати про безпеку дитини на вулиці у темний час доби чи сильний туман? Найкраще рішення, перевірене роками, — світловідбиваючі деталі на верхньому одязі. Елементи зі спеціальною структурою допомагають водіям побачити пішоходів на значній відстані та запобігти можливим надзвичайним ситуаціям.

У прагненні створити ефективні технології, що роблять безпечним перебування дітей на вулиці у туманну погоду та вечірні години, Reima пішла ще далі: тепер ви можете придбати для своїх дітей унікальну світловідбивну колекцію: верхній одяг, аксесуари та взуття! Завдяки спеціальним принтам та структурі матеріалу юні дослідники будуть помітні для водіїв у будь-який час доби.

Світловідбивний дитячий одяг

Моделі, що неможливо не помітити

Reimatec Reflective — це матеріал, поверхня якого вкрита світловідбиваючими малюнками, що значно збільшують видимість власника одягу та взуття для оточуючих. Погані погодні умови та ніч тепер не стануть перешкодою для захоплюючого проведення часу на вулиці, зрозуміло, за умови дотримання базових правил безпеки.

До переваг моделей зі світловідбиваючої колекції відносяться:

  • водонепроникна мембрана понад 15 000 мм. Вона не промокає навіть на швах і забезпечує відмінну циркуляцію повітря. Функціональна та практична, мембрана гарантує сухість та комфорт дитині незалежно від інтенсивності атмосферних опадів;
  • суцільний світловідбиваючий малюнок, який робить дитину помітною для водіїв та інших пішоходів у туман, дощ, сніг, ранкові та вечірні сутінки;
  • додаткові вставки із міцних зносостійких матеріалів. Вироби цієї колекції призначені для експлуатації у жорстких умовах. Надміцні вставки, розміщені в ділянках, що часто піддаються деформації, забезпечать тривалий термін експлуатації виробів.

Звертаємо увагу батьків на той факт, що весь верхній одяг Reima, що не входить до представленої колекції, також оснащений достатньою кількістю світловідбивних елементів — нашивок, тканинних окантовок, вшитих усередину шва. Деякі моделі мають спеціальні петлички, за допомогою яких ви можете прикріпити додаткові світловідбивачі.

У процесі виробництва світловідбиваючих деталей та повноцінних виробів використовується та сама технологія, що передбачає наявність скляних кульок крихітних розмірів, які відбивають світло і повертають його до джерела. Світловідбивні елементи роблять дитину помітною при ближньому світлі на 300 м раніше, а при дальньому — на 450 м! Це відчутно підвищує шанси водія вчасно загальмувати, якщо дитина випадково вибігла на дорогу.

Світловідбивна колекція включає такі моделі:

  • світловідбиваючий комбінезон Reimatec Bergen. Зимова модель із середнім ступенем утеплення, розрахована на температуру від 0 до -20 градусів, відрізняється наявністю запаяних водонепроникних швів, водо- та грязевідштовхуючого просочення без вмісту фторвуглеців, гладкої підкладки з поліестеру, еластичних манжетів. Передбачено можливість внутрішнього регулювання обхвату талії. Є штрипки з силікону, внутрішня нагрудна і дві зовнішні кишені на блискавці;
  • куртка Reimatec Silda. Куртка з кроєм, розробленим спеціально для дівчаток, та середнім ступенем утеплення розрахована на зимовий сезон. Модель має проклеєні шви, водо- і брудовідштовхувальну поверхню, капюшон, що відстібається, з можливістю регулювання, штучним хутром, що від'єднується, нагрудна кишеня і дві зовнішні кишені на блискавці;
  • куртка світловідбивна Reimatec Sprig. Зимова модель з водонепроникного матеріалу з грязе- та водовідштовхувальним просоченням. Оснащена каптуром зі штучним хутром, що від'єднується, еластичними манжетами, внутрішньою нагрудною і зовнішніми кишенями на блискавці.

Одяг для дітей, що відбиває світло

Світловідбивні аксесуари та черевики

Крім верхнього одягу зі світловідбиваючими принтами, Reima розробила спеціальну серію аксесуарів, яка включає:

  • головні убори зі світловідбиваючими волокнами WeftBulo та повністю зі світловідбивного матеріалу - Tuike;
  • рукавички та рукавиці, що забезпечують видимість на 360 градусів при правильному надяганні поверх рукавів верхнього одягу, – Heippa, Vilkku та Refle.

Усі аксесуари пройшли перевірку Фінського інституту гігієни праці та офіційно сертифіковані РЄ як вироби підвищення видимості при повсякденному використанні. 

Також Reima пропонує унікальні водонепроникні зимові черевики Reimatec Slither Flash. Модель із середнім ступенем утеплення оснащена верхнім світловідбивним матеріалом і додатковими елементами, що відбивають світло.  

Безпека дітей – лише у ваших руках. Подбайте про неї разом із функціональними сучасними розробками Reima!