Деталі гарного настрою: чим здивують куртки та комбінезони Reimatec

Вироби з лінійки Reimatec без утеплення – це одночасно вітровка і дощовик. Легкі, функціональні та стильні – вони не обмежують рух, дбають про дитяче здоров’я та підкреслюють індивідуальність. У суху сонячну погоду перших місяців весни вони також чудово дихають. Крім високих функціональних показників, їх відрізняють проклеєні шви, що не пропускають воду, та простота у догляді, адже більшість забруднень просто стікає з мембрани, вкритої водо- та брудовідштовхувальним просоченням, або змивається губкою чи струменем води.

Матеріали Taslan Pro BS GRS, Dropstop Pro BS GRS та Reimatec light 2.5 BS GRS, використані для демісезонних дитячих курток і комбінезонів у новій весняно-літній колекції, – це покращені версії перевірених часом мембранних матеріалів Reima. Вони мають високий вміст переробленого волокна та відповідну сертифікацію, добре переносять тертя, мають меншу вагу й щільність порівняно з матеріалами зимового верхнього одягу, щоб Reima-кідс могли насолодитися теплим подихом весни.

Дитячі весняні комбінезони

Комбінезони для пригод

Кожна модель дитячого функціонального одягу Reimatec має продуманий крій та деталі для зручності розваг на свіжому повітрі. Наприклад, демісезонні комбінезони Reimatec Karikko та Kapelli мають зміцнену нижню частину без внутрішніх швів, щоб весело стрибати калюжами. Сітчаста підкладка на рукавах та каптурі забезпечує кращу циркуляцію повітря. Внутрішнє регулювання талії та довжини штанів продовжує строк носіння на кілька сезонів. Міцні силіконові штрипки добре фіксують холошу на взутті. І звісно ж, комбінезони для дітей оздоблені добре помітними світловідбивачами для безпечного пересування в сутінках. Лишається тільки обрати – однотонна модель чи яскравий сезонний принт. Фаворит команди Reima Ukraine – стилізовані чайки на жовтому та блакитному тлі, що нагадують про нашу неминучу перемогу.

Куртки, які не хочеться знімати

Легка весняна парка Reimatec Selkis дає простір для комбінування та регулювання температури, адже за допомогою внутрішніх кнопок до неї можна пристібнути стьобану куртку Sisin і отримати більш утеплений варіант. І знову поєднання жовтого та синього вкрало наші сердця! Крім того, перевагою весняної парки є її збільшена довжина та приємна на дотик смугаста підкладка з матеріалу джерсі – підліткам сподобається носити її просто на футболку. 

Куртки на весну для дітей

Весняні куртки для дівчаток та хлопчиків Reimatec Finbo і Anise від 92 до 152 см зросту виготовлені з міцного матеріалу, що не боїться активних ігор на майданчику. Знімний каптур легко відчепити від куртки, якщо він десь застрягне. У великі місткі кишені на блискавках можна скласти всі важливі дрібнички або знайдені на прогулянці скарби. Еластичні манжети на рукавах та регульований поділ разом з герметичними швами запобігають потраплянню вологи. Модель Finbo має сміливий геометричний дизайн з оригінальним поєднанням кольорів, а Anise припаде до душі дівчаткам, які люблять квіткові візерунки, та зможуть зробити модель більш приталеною завдяки еластичному поясу ззаду.

Наввипередки з вітром

Навіть звичайна базова вітрівка може стати ще зручнішою, якщо додати до неї блискавку із захистом від проникнення води та зробити водонепроникними кишені. Саме такими деталями хизується куртка Reimatec Kumlinge – легка, як пір’їнка. До речі, можливість регулювати глибину каптура – не примха, а дуже корисна особливість, адже в сильний дощ чи вітер можна сховати обличчя глибше, а коли негода мине – підставити щічки теплим сонячним променям. Обирайте один із чотирьох кольорів – чорний, жовтий, ніжно-рожевий чи сіро-зелений.