Чисті радощі. Міцний гумовий захист від бруду

Коли, як не в дитинстві, активно досліджувати світ і веселитися, не дивлячись на погоду за вікном? Для допитливих непосид Reima підготувала надійний і комфортний захист від бруду, який дозволить зберегти ніжки в теплі та затишку при будь-якій тривалості прогулянок.

Ми розробили універсальні черевики та чоботи, які дозволять дитині насолодитися іграми на свіжому повітрі як у міських умовах, так і на бездоріжжі. Поєднання якісних матеріалів та підошви з унікальною конструкцією нашого взуття гарантує сухість ніг після будь-яких розваг, чи то стрибки по калюжах, чи то гра у футбол.

Тепле непромокаюче дитяче взуття

Водонепроникні чоботи Tukeva

Міцні чоботи Tukeva у спортивному стилі з водонепроникним покриттям — найкраще придбання для активної дитини. Вона може сміливо бігати колами навіть у сильний дощ, не боячись, що ноги промокнуть. Досягти такого результату дозволяє унікальна конструкція взуття, в якій поєднуються:

  • підошва Vibram MegaGrip, виготовлена ​​з високоякісної гумової суміші, що гарантує максимальне зчеплення з мокрими поверхнями та запобігає ковзанню;
  • зручна міжпідошва з іноваційного матеріалу EVA з додатковим внутрішнім набиванням;
  • захисний носок, що відрізняється підвищеною міцністю та зносостійкістю;
  • проста і зручна система шнурування, що дозволяє швидко взути чоботи та зняти їх;
  • спеціальна система підтримки щиколотки, оснащена захисними вставками.

Зимові черевики Coconi

Класична зимова модель Coconi відрізняється стильним дизайном, комфортом і практичністю. Завдяки водовідштовхувальному просоченню і водонепроникним калошам модель здатна встояти перед найсильнішими опадами. Чоботи рекомендується використовувати при температурі до -10 градусів за Цельсієм. Достатні теплоізолюючі властивості забезпечує утеплювач із алюмінієвої фольги.

До особливостей моделі також відносяться:

  • світловідбивні елементи;
  • знімні устілки з малюнком Happy Fit, що допомагають без труднощів чітко визначити розмір;
  • проста застібка на липучці із двома точками кріплення.

Зимові чоботи Nefar

Водовідштовхувальні зимові чоботи Nefar з легким ступенем утеплення рекомендується використовувати при температурі до -5 градусів за Цельсієм. Модель має водонепроникні калоші, верх комбінований, виготовлений із натуральної шкіри та текстилю.

Серед безперечних переваг моделі варто відзначити:

  • наявність підкладки зі штучного хутра та спеціальної снігозахисної манжети на комірі;
  • простоту у догляді;
  • легкість надягання;
  • численні кольори;
  • світловідбиваючі елементи.

Теплі гумові чоботи для дітей

Чоботи гумові Loikaten 

Демісезонне водонепроникне взуття Loikaten з легким ступенем утеплення може використовуватися при температурі до -5 градусів за Цельсієм. Завдяки міцній та надійній підошві, виготовленій з вулканізованої гуми, та верхній частині, для створення якої використовувався неопрен, дитина буде надійно захищена від промокання ніг.

Модель має світловідбиваючиі елементи, знімні устілки з малюнком Happy Fit. Окрему увагу слід приділити екологічності цієї розробки. Чоботи не містять ПВХ, продуктів тваринного походження, фторвуглеців.

Чоботи гумові Termonen

Водонепроникні зимові гумові чоботи Termonen мають середній рівень утеплення і розраховані на температуру до -10 градусів за Цельсієм. Підошва моделі створена з вулканізованої гуми, що запобігає надходженню води всередину взуття, забезпечує надійне зчеплення з вологими поверхнями.

Водонепроникність чобіт забезпечує спеціальне просочення, що не містить фторвуглеців. До особливостей моделі відносяться:

  • підкладка з вовни;
  • знімні устілки;
  • простота вдягання;
  • легкість у догляді;
  • відсутність ПВХ та інших потенційно небезпечних для здоров'я людини та стану природи речовин.

Чоботи гумові Termonator

Найтепліші зимові гумові чоботи Termonator з максимальним ступенем утеплення. Такі чоботи можна сміливо надягати при температурному режимі від -10 до -20 градусів за Цельсієм. Якісну теплоізоляцію гарантує легка підошва з поліуретану, а спеціальне просочення без вмісту фторвуглеців забезпечує водо- та брудовідштовхувальні властивості.

Чоботи легко одягаються на ноги завдяки широкій комфортній халяві. Оснащені світловідбиваючими елементами.

Утеплене осіннє та зимове гумове взуття Reima — це запорука гарного настрою дітей та спокою батьків. У черевиках та чоботях із цієї серії можна впевнено підкорювати будь-які калюжі та кучугури, не боячись промочити ноги чи замерзнути. Стильний дизайн та екологічність доповнюють перелік переваг моделей та роблять їх надзвичайно затребуваними серед покупців.