Чарівний світ Reima × Klaus Haapaniemi

«Придумуйте казки та створюйте свої власні історії»

Клаус Хаапаніємі

Ми всі народжуємося з подивом у очах. З того моменту, як ми приходимо в цей світ, наш головний інстинкт – досліджувати його. Ми дивимося навколо, широко розплющивши очі, і неупереджено бачимо світ таким, який він є.

У Reima ми не просто віримо, а й знаємо, що коли діти можуть активно розвиватися, їхня уява теж. Коли їх заохочують досліджувати, вони знаходять більше, ніж будь-хто з нас може побачити.

Цього разу ми пропонуємо вам досліджувати новий світ чудес. Красиве та фантастичне місце, повне екзотичних істот, квітучої природи та чистої радості дитинства. Місце, де діти можуть безстрашно блукати, нескінченно ставити питання і фантазувати вголос.

Перша в історії Reima дизайнерська колаборація з усесвітньо відомим художником та графічним дизайнером Клаусом Хаапаніємі – це запрошення у світ під назвою Niitty (Весняне Поле). Подивіться на незвичайних створінь, чудеса природи і чисту радість очима дітей.

Ласкаво просимо до чарівного місця, де можна дати волю уяві.

Дизайнерський дитячий одяг

Reima × Klaus Haapaniemi

Ми знали, що наша перша дизайнерська співпраця має бути з кимось, хто, як і діти, має чарівну здатність бачити світ таким, який він є насправді: чудовим місцем, сповненим чудес. Місце, де в дрібних деталях стільки ж чарівності, скільки і в загальній картині.

Клаус Хаапаніємі — всесвітньо відомий художник та дизайнер гравюр, відомий своїми унікальними фантастичними малюнками та чарівним фінським фольклорним стилем. Світ, створений Клаусом спеціально для Рейми, називається Niitty (Весняне поле). Він сповнений екзотичних істот, квітучої природи та чистої радості дитинства. Це данина дитячій уяві та сприйняттю світу.

Носіть свою уяву

Фазани, метелики та світлячки кружляють у танці. Відчуй їхній ритм і приєднайся до них у своєму новому улюбленому одязі.

Весняні вітри та раптові зливи не можуть зрівнятися з водонепроникністю та повітропроникністю Reima. Наші високоякісні матеріали для виготовлення верхнього одягу зроблені з перероблених волокон і мають нетоксичні водовідштовхуючі властивості, завдяки чому верхній одяг з колекції Reima x Klaus Haapaniemi безпечний для дітей та навколишнього середовища.

Знайомтесь з новинками: куртками 2-в-1 Avek та Veke, куртками Hete, дощовиками Vatten, вітрівками Hippasilla та Kevyesti та комбінезонами Bennas.

Це також стосується нашої новинки Reimatec Sorona®, яка частково отримана з рослин. Reimatec Sorona® - це остання інновація у нашому сімействі тканин Reimatec. Поліестер Sorona® частково виробляється на рослинній основі, тому у виробництві тканини використовується більше відновлюваних матеріалів та менше копалин. Його викиди приблизно на п'яту частину менші, ніж у звичайного поліестеру! Тим не менш, одяг, як завжди, напрочуд водонепроникний.

Казкові принти та інноваційні технології поєдналися у комбінезонах Finnari та куртках Lammala й Lappohja.

Дизайнерські принти для дитячого одягу

Одяг мрії

М'який повсякденний одяг з колекції Reima x Klaus Haapaniemi повністю виготовлений із чистої 100% бавовни, сертифікованої GOTS як органічно вирощена. На дотик вони такі ж чудові, як і на вигляд, оскільки виготовлені в Європі.

Тут ви побачите зручний одяг на кожен день: худі Timotei, туніку Voikukka, світшот Pihatatar, футболки Timjami, штани Harmio, лосини Kaunokki та ін. А також речі, які чудово підійдуть для святкових заходів - сукні Angervo, блузку Kullero, спідницю Neilikka. Тим не менш, завдяки чудовому вигляду та зручності, будь-яка з цих речей чудово підійде і для повсякденних прогулянок, і для свят.

На суші та в морі

Колекція пляжного одягу Reima x Klaus Haapaniemi з чарівним і фантастичним принтом включає купальники з захистом від ультрафіолету, тому діти можуть залишатися в безпеці на сонці до 50 разів довше. Цей пляжний одяг призначений для того, щоб діти різного віку могли насолоджуватися відпочинком як у воді, так і на суші.

Вибирайте цілісні купальники Atlantti, Korfu, Uimalla, або окремо футболку для плавання Joonia, UivaPulikoi та шорти Nauru або Palmu.

Дизайнерське взуття та аксессуари для дітей

Природа, свобода та екологічність

У колекції Reima x Klaus Haapaniemi ви знайдете все – від суконь та спідниць до худі та штанів.

А доповнити прекрасний образ варто не менш красивими деталями 

  • головними уборами: кепкою Nata, панамками Vehka, Tulikukka, Ukonkello;
  • зручним взуттям: сліпонами Ratamo або балетками Virna.

Пригоди звуть! Швидше приєднуйтесь.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image