Безпечне просочення. Одяг з нетоксичним захистом від комах

З приходом теплих днів на вулиці дітей очікують неприємності у вигляді комарів, кліщів та інших комах, що кусаються. І якщо деякі з них не несуть загрози, то комарі та кліщі можуть переносити серйозні хвороби. Постійно використовувати захисні засоби не дуже ефективно та складно, а ще вони є достатньо токсичними. Але у колекції Reima є унікальна серія Anti-Bite – це речі з безпечним просоченням для захисту від комах.

Дитячий одяг з захистом від комах

Усе унікальне – просте

Речі з серії Anti-Bite ефективно захищають від комах,але не наносять їм шкоди. Ефект відлякування можливий завдяки спеціальному просоченню, аромат якого перебиває запах тіла людини та неприємний для комах. Просочення – репелент IR3535 – нетоксичне та подібне до природного бета-аланіну. Воно признано ВОЗ та АООС безпечним для малюків від 6 місяців. Просочення не заважає життєдіяльності природи, адже не вбиває комах, а лише відлякує, маскуючи природній запах шкіри. 

Популярні моделі з просоченням

У каталозі бренду речі з просоченням від комах мають спеціальне маркування «Жук». Такий репелент зберігається на речах на протязі 100 циклів прання, після чого його дія слабшає. Серед речей Anti-Bite ви знайдете моделі на різну погоду. Наприклад, на весняний сезон стануть у нагоді куртки з просоченням. Вони зручні та еластичні, не мають підкладки, пошиті зі швидкосохнучого матеріалу, що має ступінь захисту від сонця УФ 50+. Популярні моделі: Kannas, Mantereet.

Для мінливої літньої погоди підійдуть штани-трансформери Sillat, Virrat, які за декілька секунд перетворюються на шорти завдяки вбудованим блискавкам. В усіх таких речах використовуються матеріали, що швидко сохнуть, та еластичні, мають ступінь захисту від сонячних ультрафіолетових променів SPF 50+.

Одяг для дітей з просоченням від комах

Можна обрати й звичайні штани – наприклад, Rannassa – такі підійдуть на демісезон. Їх можна доповнити стильним кардіганом Suojaan або Varmistus. Не менш гарним варіантом є кофта Vahti. Не варто забувати й про легкий одяг з органічної бавовни з захистом від комах. Для літа у каталозі Reima ви знайдете футболки (Kasvit,Varmana та інші), плаття. 

Обов’язковим атрибутом прогулянок на свіжому повітрі є головний убір. І тут Reima також встигла попіклуватися про маленьких модників. Окрім панам та капелюхів, у каталозі ви знайдете ще й шкарпетки Anti-Bite Insect. Вони зроблені з легкого матеріалу, що добре пропускає повітря, але надійно захищає від комах. Це важливий предмет гардеробу, адже кліщі якраз ховаються у траві. 

Колекція Anti-Bite дозволяє вдягти вашу дитину для прогулянок на свіжому повітрі та забезпечити захист від надокучливих комах. Шукайте у каталозі маркування з зображенням жука та захищайте дітей правильно.