Беремо на себе відповідальність за майбутнє. Сертифікати Reima у 2021 році

Захист навколишнього середовища — напрямок, актуальний в сучасних умовах для всіх компаній. Reima не стала винятком. Ми почали активно співпрацювати з Control Union Certifications BV для отримання корпоративних сертифікатів, що підтверджують відповідність міжнародним стандартам екологічного виробництва, вторинної переробки, обробки текстильних виробів. 

Відповідну інформацію ми плануємо надавати в електронному вигляді, а також вказувати логотип і номер сертифікату на етикетках для догляду за одягом і взуттям на бирках або пакуванні. Дані будуть наноситися при наявності дозволу та технічних можливостей.

Організація екологічного виробництва — запорука збереження природних ресурсів для наступних поколінь. Далі ми хочемо докладніше розповісти про стандарти, що впроваджуємо.

Сертифікати про екологічність дитячого одягу

Стандарт RESPONSIBLE DOWN

Основна мета цього стандарту — забезпечення гуманного поводження з водоплавними птахами. В рамках стандарту представники третьої сторони надають незалежну об'єктивну оцінку всіх аспектів догляду за тваринами та поводження з ними. Також оцінюється турбота про їх стан протягом кожного етапу поставок.

Дотримання всіх вимог стандарту забезпечує поліпшення умов життя тварин. Це дозволяє продавцям і покупцям бути повністю впевненими у відповідальному підході компаній до отримання матеріалів для виробництва. Сертифікат відповідності стандарту RESPONSIBLE DOWN мають усі пухові наповнювачі Reima, в тому числі й у таких пуховиках, як FernFalk і трансформері 2-в-1 Paahto.

Стандарт RESPONSIBLE WOOL

Стандарт екологічного виробництва вовни впевнено стає світовим еталоном в напрямку захисту тварин і методів управління земельними ресурсами у вівчарстві. З цією метою:

  • Визначаються найбільш ефективні та щадні методи діяльності фермерів.
  • Пріоритетною стає співпраця з фермами, які застосовують прогресивний підхід до управління власними земельними ресурсами.
  • Обов'язковою умовою є повноцінна турбота про овець та повага до них згідно з принципом «П'яти свобод» захисту тварин.

Стандарту RESPONSIBLE WOOL відповідають усі вовняні вироби Reima, наприклад вовняна термобілизна Moomin Trivsam, лонгсліви Viluton і Viisas, кардиган Mahin.

Екологічний сертифікований одяг для дітей

Стандарт GLOBAL RECYCLED

Впровадження міжнародного стандарту вторинної переробки передбачає перевірку вторинного матеріалу та відстеження його шляху від постачальника до готового виробу. Він включає ряд суворих соціальних, екологічних та хімічних вимог. Отримання виробництвом сертифіката GRS підтверджує повну відповідність критеріям стандарту до охорони праці та навколишнього середовища.

На сьогодні сертифікати GRS отримали моделі як верхнього, так і натільного одягу Reima, наприклад куртка 3-в-1 Reimatec Syddi та флісовий кардиган Ornament.

Стандарт  GLOBAL ORGANIC TEXTILE

GLOBAL ORGANIC TEXTILE — це основний міжнародний стандарт обробки текстильних виробів з органічних волокон. Він встановлює високі вимоги до кожного етапу поставок органічного текстилю і враховує дотримання соціальних критеріїв.

Сертифікат GOTS можуть отримати тільки ті вироби з текстилю, в яких міститься не менше 70% волокон органічного походження. Цим вимогам відповідають бавовняні моделі Reima, наприклад худі Puhto, бавовняне боді Moomin Snyggast або комплект бавовняний Moomin Slavka.

Дитячий одяг з сертифікатами про екологічність

Стандарт Leather Working Group (LWG)

Згідно з цим стандартом, у виробництві одягу та взуття має використовуватися тільки та шкіра, яка стає побічним продуктом виробництва м'яса та не містить хрому. Такий матеріал обробляється виключно екологічними методами без використання потенційно небезпечних для людського організму хімічних засобів.

Чому хромове дублення як етап обробки шкіри відходить в минуле? Використання солей хрому в шкіряному виробництві завдає непоправної шкоди навколишньому середовищу, збільшуючи споживання водних ресурсів і ускладнюючи очищення стічних вод від залишків хімічних реактивів.

Стандарту LWG відповідає все шкіряне взуття Reima, наприклад черевики Reimatec Ehtii, Ekoelo, Ekosti, Kummi.

Відповідальна позиція стосовно охорони навколишнього середовища дозволить нам зберегти планету для майбутніх поколінь. Reima модернізує виробництво відповідно до вимог міжнародних стандартів і пропонує батькам тільки якісний та безпечний дитячий одяг і взуття.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image