Збираємося на море: все для пляжного відпочинку та активних пригод

На морі важливий надійний захист від сонця. Саме тому Reima приділяє особливу увагу безпечності дитячих прогулянок у спекотні дні, зручності та функціональності. Розповідаємо про одяг, взуття та аксесуари, без яких неможливо уявити літній відпочинок.

Технологія SunProof: захист від УФ-випромінювання

Q3766/7 — це сонцезахисний тканинний матеріал, схвалений GRS (Global Recycled Standard). Вже без фінішного покриття UPF цих тканин становить 40+. 

Наші популярні купальники захищають від ультрафіолету спектру А і В. Обирайте нові та вже улюблені яскраві принти. Влітку особливо актуальні купальні комбінезони з короткими рукавами та штанинами Atlantti, Vesihiisi, а також подовжені — Polskii. Зверніть увагу також на класичні купальники — Uimaan, Korfu, Krooliin, а також з довгими рукавами — Aalloilla

Що потрібно дитині на морі?

Весь купальний одяг має захист Reima SunProof з фактором захисту від ультрафіолету 50+. Це еластичний матеріал, який добре тягнеться, але тримає форму, швидко сохне, довго служить.

Легкий одяг для прогулянок

На літо і для поїздки до моря рекомендуємо легкий одяг з синтетичними волокнами, ідеальний для теплих і жарких днів. Матеріал Activeknit ідеальний для активностей надворі. Рекомендуємо футболки для старших Siirtyy і Siirto для менших дітей. Вони містять перероблені волокна та захищені від випромінювання сонця фактором 50+. 

Комплект можна доповнити шортами Valoisin або Eloisin з легенького матеріалу Travel light із застібкою-липучкою та еластичною талією і бічними кишенями.

Xylitol Cool  

Відчуття прохолоди в одязі Reima Cooling — це набагато більше, ніж просто відчуття: температура шкіри може знижуватися на 1-3 градуси за Цельсієм (1,8-5,4 градусів за Фаренгейтом). Матеріал трикотажу також захищає від ультрафіолету, і охолоджуючий ефект зберігається навіть після 20 прань.

Яскраві футболки Xylitol Cool Vauhdikas доповнюйте шортами Xylitol Cool Ilmassa, і це буде ідеальний набір для прогулянок біля моря навіть під палючим сонечком. Сукні Xylitol Cool Virein мають фактор захисту від ультрафіолету 40+ та еластичний пояс. Це зручний одяг, що підійде для активних пригод влітку та навіть веселих свят чи урочистостей. 

Взуття для літніх стрибків та бігу

Босоніжки для прогулянок Minsa 2.0 на застібці-липучці — це комфорт дитячих ніжок під час активних прогулянок. Також зверніть увагу на моделі Ratas, Bungee, Lomalla. Це легеньке взуття з текстилю та синтетичного матеріалу, яке можна прати в пральній машині в делікатному режимі при 30 градусах. Матеріали не містять фторвуглецю.

Дитячий літній одяг

Аквавзуття Lean — це дихаюче та легке взуття зі знімними устілками Happy Fit, яке можна носити на як на морі, так і брати у якості змінного у дитячий садок. 

Аксесуари

Для захисту голови обирайте сонцезахисну панаму Rantsu, а також варіації з козирком для додаткового захисту очей Mustekala, Biitsi. Окремої уваги заслуговують двосторонні сонцезахисні панами Viiri, Viehe та Moomin Slavka, де один бік — однокольоровий, а інший — в яскравому принті. 

Ну і для завершення образу рекомендуємо захист очей — окуляри Surffi або Viksu. Звертайте увагу на вік, з якого рекомендується носіння окулярів. Окуляри мають поляризаційні лінзи, сертифікат CE, що підтверджує виконання вимог щодо безпеки та здоров’я.

Reima потурбувалась про те, щоб літній відпочинок на морі вдався на 100%! Одяг, взуття та аксесуари розраховані на довговічне використання. Наші вироби передають наступним поколінням дітей, вещи чудово витримують прання.

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image