Три шари любові: як вдягати новонароджених восени та взимку

Перші три місяці життя немовляти часто називають “четвертим триместром”. У цей час нова людина звикає до умов зовнішнього світу. Таким крихіткам необхідна особлива турбота - багато обіймів, лагідні голоси батьків та правильний температурний режим. Адже їх організм ще не вміє підлаштовуватися під капризи погоди.

Якщо малюк народився у серпні-жовтні, перший гардероб слід підбирати з урахуванням мінливої погоди та прийдешніх холодів. Безпечні сертифіковані матеріали Reima та функціональні деталі, розроблені з урахуванням досвіду більш ніж трьох поколінь батьків по всьому світу - це золотий стандарт одягу для новонароджених.

Уже кілька сезонів речі з колекції Newborn від Reima прикрашають ілюстрації до книжок фінської письменниці Туве Янссон про мумі-тролів. Ці симпатичні, приязні та відважні створіння за руку проведуть немовля крізь холодний сезон та повернуть до тепла батьківського дому здоровим, щасливим і закоханим у світ.

Одяг для новонароджених

Ніжність і контроль над ситуацією

Батькам первістків буває складно вгадати потреби дитини. Але є дві базові умови, виконавши яких, ви підвищите комфорт немовляти і знизите свою тривогу за нього. Перша вимога - безпека та м’якість матеріалів, що торкатимуться чутливої дитячої шкіри, а друга - правильне поєднання шарів одягу (базового, проміжного та верхнього) для стабільної температури без перегріву чи переохолодження.

Натільний одяг для новонароджених від Reima виготовляється виключно з органічної бавовни, сертифікованої за стандартом GOTS, який свідчить, що рослини були вирощені без використання пестицидів чи гербіцидів. Додаткова обробка волокна біополіруванням робить бавовну гладенькою на дотик та більш стійкою до забруднень.

Бавовняні боді Charmerande та чоловічок Tjunsande з колекції Reima Moomin AW22 мають пласкі шви, що не подразнюють ніжну шкіру, зручні застібки, спроектовані для легкого перевдягання малюка, та широкі манжети, завдяки яким можна змінювати довжину рукавів та холош у перші місяці життя, коли дітлахи дуже швидко ростуть. Штанці-джогери Silhuet з широким регульованим поясом виготовлені з органічної бавовни з додаванням 21% поліестеру. Такий матеріал з начісуванням добре утримує тепле повітря та тягнеться для максимального комфорту крихітки. А якщо бажаєте спростити щоденний вибір луку чи зробити приємний подарунок молодим батькам, зверніть увагу на комплект Dyrbaraste з бавовняного боді, штанців та шапочки для новонародженого в чудовому ілюстрованому пакованні.

Завжди ідеальна температура

Другий улюблений матеріал Reima для малюків - це вовна мериноса, м’яка, як хмаринка. Ми з повагою ставимося до тварин, що діляться з нами своїм чудовим хутром, тому не використовуємо травмуючу процедуру м’юлесингу при вирощуванні овечок. Це підтверджує сертифікат Responsible Wool Standard, інформацію про який ви можете знайти на всіх наших вовняних речах.

Мериносова вовна також має надзвичайні природні антибактеріальні та терморегулювальні властивості. Вона не просто добре зігріває та відштовхує бруд, а й вбирає зайву вологу тіла та залишається теплою, навіть коли волога. Завдяки цьому вона ідеально підходить у якості базового або проміжного шару одягу для немовлят у холодну пору року.

Ви можете бути впевнені, що у 100% мериносових боді Utu та штанцях Kotoisa або ж у повзунках Lauha перша зима малюка буде затишною, навіть без додаткового піддівання. 

Ми також використовуємо різні суміші мериносової вовни для підвищення зносостійкості, еластичності та інших експлуатаційних властивостей щоденного одягу. Наприклад, комплект із кардигану та штанців Sieppo виготовлено з міксу вовни мериноса та органічної бавовни для ще більшої природної м’якості. Стильний в’язаний комбінезон Moomin Mysig із гудзиками по всій довжині поєднує вовну та PAN-волокно, щоб швидше висихати та менше кошлатитися. А чоловічок Moomin Raring двосторонньої вовняної в’язки з додаванням поліестеру та поліаміду можна носити принтом назовні або як однотонний.

Одяг для немовлят

Сучасний захист для малят

Верхній одяг для найменших - це головна запорука захисту від негоди. Зимові комбінезони Reima для новонароджених не тільки мають високі функціональні показники (водостійкість, повітропровідність, утеплення), але й виготовлені з переробленого поліестеру, щоб зменшити навантаження на природу. Водовідштовхувальне просочення BIONIC FINISH®ECO не містить шкідливого фторвуглецю та є найбільш безпечним, навіть для малят.

Незалежно від того, чи оберете ви модель із штучним утеплювачем, чи з Reima Down з натурального пуху та пера у співвідношенні 60/40, малюку буде зручно, адже ми багато років працюємо над тим, щоб зробити верхній одяг Reima не лише найтеплішим, а й найлегшим. Інноваційні наповнювачі мають низьку вагу та пухку структуру, щоб добре зберігає температуру всередині комбінезону.

У новому сезоні очікуйте на моделі Moomin Knytte з казковим принтом, однотонні Kettula та Tilkkanen з мембрани Coffee bean з наночасточками переробленої кавової гущі - ці комбінезони-трансформери перетворюються на затишний конверт для новонароджених одним рухом, тому стануть у пригоді під як під час мандрівок у візочку, так і в автокріслі.

Від маківки до кінчиків пальців

Доповнити аутфіт для довгої зимової прогулянки також можна в офіційних магазинах Reima - для цього у нас є вовняні аксесуари на флісовій підкладці: рукавички зі скандинавськими візерунками Moomin Viska та шапки-біні на зав’язках у тон Moomin Yngst. Ніжні шапочки Suloinen та шоломи для новонароджених Jupiter мають гладеньку бавовняну підкладку і підійдуть для холодних осінніх днів. Маленькі ручки та ніжки у холодну пору надійно захистять водостійкі рукавиці Talvik та пінетки-черевички Tepasto і Antura з легким штучним утеплювачем щільністю  100 g/m².

 

 

Підписка на новини та акції

Дізнавайтеся про актуальні знижки та появу нових товарів першими!

image