Скажіть “Moi!” новій колекції Reima AW22

Попри всі труднощі воєнного стану, ми раді повідомити, що нова осінньо-зимова колекція Reima буде представлена в Україні, і перші моделі з неї ви побачите на нашому сайті вже в серпні. Час для турботи про дітей, надія на їх світле майбутнє  - те, що зараз так необхідно усім нам, і в Reima ви знайдете це і ще більше.

Нова колекція дитячого одягу

Колаборація з природою

Про це боляче навіть думати, та війна впливає не лише на життя мільйонів українців, але й на нашу неповторну, вражаючу та щедру природу. Заміновані ліси, спалені поля, зруйновані спорожнілі зоопарки - тисячі тварин втратили свої звичні умови існування. Колаборація Reima з Всесвітнім фондом природи WWF є глобальною та була запланована понад рік тому. Але саме зараз, тут, в Україні, вона є надзвичайно актуальною. 

Символом цієї співпраці стала стрімка, кмітлива рись, що веде скрадливий спосіб життя та не любить потрапляти на очі людям. В Україні рисі мешкають у Карпатах та на Поліссі. А ще, це єдина велика кішка у лісах батьківщини нашого бренду, Фінляндії. Тож ми вшановуємо її і сподіваємося, що діти вподобають малюнки з нею та принти у кольорах її чарівного хутра.

Також, ця колаборація має на меті безпосередню фінансову підтримку природи, тому 2 євро з продажу кожної одиниці колекції Reima x WWF буде спрямовано до Фонду захисту природи, а загальна сума внеску, не менша ніж 100 000 євро, буде оприлюднена після закінчення кампанії на сайті www.reima.com.

Колаборація дичячого одягу Reima та фонду захисту природи WWF

Відлуння лісів навколо нас

Природа - це безмежне джерело відновлення, спокою та натхнення для кожного з нас, від самого дитинства. Нова осінньо-зимова колекція Reima дарує можливість взяти з собою на вулиці міста частинку лісу. Уявіть таємне зимове життя ведмедів, лисиць і рисей прямо зі скандинавських фольклорних історій, як їх бачать наші фінські дизайнери. Що може бути краще, ніж безстрашно вивчати кругообіг води на прикладі справжньої зливи чи снігопаду?

Тепло, як у гніздечку

У новому сезоні представлені як класичні природні матеріали для ідеального комфорту та температурного контролю - такі, як вовна мериноса чи пух/перо, - так і новий об’ємний кудлатий фліс, або шерпа, з переробленого поліестеру. Він зігріває малечу, наче хутро, та не піднімає температуру планети. До того ж, це чудовий вибір для активних дітей, адже подібні синтетичні матеріали найкраще відводять вологу від тіла і швидко сохнуть.

Нова колекція одягу та аксесуарів для дітей

Краще з кожним роком

Діти зростають, світ стрімко змінюється, та одне лишається незмінним - Reima завжди найкращий вибір дитячого одягу з ніг до голови, за будь-якої погоди. Щороку ми вдосконалюємо наші колекції, наповнюємо їх новим сенсом та інноваціями, щоб відповідати потребам родин та природи. Наші водо- та вітронепроникні, брудовідштовхувальні мембрани (і навіть Softshell) частково або повністю виготовлені з переробленого поліестеру або ж із мономатеріалу, що на 100% підлягає переробці. Куртки-трансформери отримали нові стильні втілення. Просочення із переробленої кавової гущі, що має терморегулювальні та антистатичні властивості, тепер і в повсякденному одязі. Двосторонні вовняні моделі та інші речі базового і проміжного шарів завдяки універсальному дизайну пасуватимуть до будь-якої ситуації. Менше речей, менше шкоди планеті, менше прання - та більше яскравих функціональних луків!

А освіжити образ і підкреслити унікальність маленького дослідника завжди можна якісними аксесуарами, що чудово доповнюють основну колекцію. У цьому сезоні ви точно знайдете кілька несподіваних родзинок навіть для найвибагливіших модників. 

Та ми знаємо, що багато з вас понад усе чекали на моделі верхнього одягу Reima для дорослих, і цієї зими представимо нову збільшену розмірну лінійку, щоб навіть татусі змогли підібрати собі теплу парку, перевірену часом, екстремальними погодними умовами та найбільш енергійними шукачами пригод у світі - дітьми.

Нова колекція дитячого взуття

Слідами щасливого дитинства

Радість руху починається з ніг. Тому Reima пропонує лише найкращі матеріали, найзручніші моделі та надійні деталі, що огорнуть дитячі ніжки любов’ю - від невагомих снікерсів, до високих зимових чобіт на теплій підкладці. І звісно ж, жодних токсичних речовин та нові екологічні матеріали для підошви, устілок і текстильних елементів. У пошуку найкращих рішень нам допомагає SATRA - незалежна дослідницька організація зі Сполученого королівства, провідний експертний орган у галузі виробництва взуття та шкіри з понад сторічним досвідом.